kvällsöppet

Såg precis det där debattprogrammet med Lennart Ekdahl. Han är verkligen en helt kass journalist, bara ledande frågor hela tiden. Idag handlade det om upproret inom arbetarrörelsen efter AMF-bonusarna osv, och det hade verkligen varit intressant att höra sjuksköterskan dom hade bjudit dit, hennes egna ord om hur hon uppfattar det som har hänt. Men man har ju inte särskilt stort utrymme när han ställer en sån här fråga:

"Hur känns det för dig Anna, efter det här sveket? Känns det som att arbetarrörelsen har tappat fotfästet, att dom borde ta ett kliv tillbaka och ställa sig frågan om det är rimligt att ha det på det här sättet? Tycker du att det bara är tomma ord i deras retorik?"

Vad svarar man på det.... det är ju bara för henne att hålla med. Tråkig är han dessutom så han får desperat förlita sig på den smått bisarre sidekicken Marcus Birro som blandar politik och könsord, hatar alla och avslutar med att citera en vårdikt av Karin Boye. What? Janne Josefsson är ju i alla fall underhållande...
Norrlund.com – Marknadsföring, kommunikation och Nya medier

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0