Schyffert om 90-talet

Såg Henrik Schyffert på Pusterviksteatern. "The 90's - ett försvarstal". Var grymt bra! Ska tydligen bli en stor turné och detta var en av två test-shower. På nåt sätt tycker jag det har saknats definitioner av 90-talet. Alla andra, har det ju, 60, 70, och 80-talen t.ex. Och Schyffert är ju helt klart rätt man att reda ut sakerna, där han i 1 h och 40 min sitter bakom ett skrivbord och bara pratar! "Hur gör man revolt mot sina föräldrar som var tokvänster på 60 och 70-talet och sen gjorde kovändning och blev tokhöger och gick på Café Opera på 80-talet? Jo - man skiter i att ta ställning och tycka något över huvud taget!" Mycket var roligt, men mycket också för en gångs skull tänkvärt. Jag tog förresten också poäng i en 90-tals quiz han hade med publiken. Jag fick 1 p för att jag visste att Robinson-Kent hade verktyget yxa med sig som personlig sak (vilket jag stolt ropade så högt jag kunde).

Annars går det bra på nya jobbet, kom rakt in i en lansering av ny webplats och lite PR-arbete inför ett event där Mentice blivit utsett till Årets tillväxtföretag! Känns väldigt kul att jobba på ett företag som verkligen satsar på att växa, det passar mig bra just nu. De närmaste två veckorna före julen består mycket av introduktioner och workshops med de olika produkterna (medicinska simulatorer), så det ska bli skoj.

Löpningen håller i sig, en anledning till att vara glad att det inte blivit snö och is ännu. Anmälningsavgiften till Göteborgsvarvet står naturligtvis på julklapps-önskelistan...

Men nu ska det sovas. Tja.

RSS 2.0