Serietips

Japp, som vanligt är det fredag igen och dagens länktips:

en serie på aftonbladet som heter Wullfmorgenthaler. Galen och ocensurerad serie om en massa roliga situationer http://www.aftonbladet.se/vss/special/bildspel/visa/noje/0,4542,4367,00.html Ingen för känsliga som man brukar säga!

Annars har det ju varit mycket Fuglesang senaste veckan! Lätt årets svensk! Jag menar, Fredrik Reinfelt som var på tal.... han kan väl få bli årets moderat eller nåt. Eller årets statsminister kanske! Nej Fuglesang som hälsar hem på svenska på rymdpromenaden och har lärt NASA uttrycket "fina fisken" och ska slå Guinessrekord i rymd-frisbee. Inga tvivel, han ska bara överleva hemfärden. Sen tycker jag att det är väldigt trevligt att en vetenskapsman för en gångs skull tar över utrymmet i medierna i stället för de vanliga scandalbeauties som man får dras med.

Man fick ju förresten skicka in förslag till aftonbladet vad Fuglesangs första ord i rymden skulle vara. Den här tyckte jag var bäst: "Äsch, det här var väl ingenting. Har man gjort lumpen i Boden vet man att det finns betydligt mörkare och folktommare platser än det här". Ligger nånting i det kan jag säga! ;)

Olåsåatt... För övrigt är det snart ett år sedan jag åkte till USA. Känns konstigt, 2006 måste ha gått väldigt fort! Var i alla fall nöjd med mina studier på Penn State University. Har kollat upp lite fakta om ranking mm för Penn State:

 - #40 among the world's top 100 global institutions (Newsweek)
 - #13 among all U.S. public universitites (U.S. News & World Report)
 - #3 nationally, how universities benefit the nation (Washington Monthly Magazine)

Sen är ju Penn State kända i USA för att de är med i Big Ten Conference (de tio bästa universiteten i USA tävlar) i massa sporter, t.ex. Amerikansk fotboll som är hur stort som helst i collegeligan. Så det är ju kul att ha varit där och pluggat!

Nu är det ju även så att min älskling åker iväg till Mexico samma tid nu efter nyår vilket är lite tråkigt såklart... men jag hoppas komma efter i april kanske!

Ta det lugnt i helgen
/P.

Drömmen om Nepal

Har gjort lite förändringar på bloggen! Kanske ni har märkt ;) Blev bergstema, tyckte det var lite skoj. Inte för att jag planerar att någonsin komma upp på everest nån gång, men men.... man kan ju drömma i alla fall! Sen får man ju se kodningen som bra träning för min Publicera på webben-kurs.... dags att börja göra lite uppgifter snart!! Men jag tror inte det blir så svårt när man väl kommer igång.

Idag ska jag ner på stan på lunchen, såg en schysst klocka på clockmaster igår. Var 40% rea igår, men om man väntade till idag så skulle det bli 50%. Möjligen har någon redan norpat den, men värt att kolla i alla fall. Annars har föräldrarna varit här i helgen, och även Mathildas mamma (japp, träffades för första gången... gick bra!). Vi var ute och åt på Soya i lördags och pappa har även levererat några filéer Gös från Storsjön. Ska bli kul att snart åka hem, var längesen jag var hemma! Men snö vill jag ha först, är lite trött på detta nu!

RSS 2.0