skit också

Jag är en slagen man. Jag var inte så lite stolt, just i det där ögonblicket, då jag insåg att jag hade 166 friends på facebook. Wihee! Tänkte nåt i stil med, shit va poppis man är. Men nu har jag precis insett att Mathilda har hela 221 friends! What!

Så om nån som läser det här inte har mig som kompis ännu - ADDA för bövelen!!

Alex vemdå?

Jag är uppenbarligen inte ensam om att läsa Alex Schulmans blogg. Enligt vad han själv uppger så är det en kvarts miljon svenskar som läser den varje vecka. Så idag ska jag göra ett Schulman-influerat inlägg i min blogg. Ni som läser vet ju att han ganska ofta skriver om sin fru Katrin (som inte alltid har koll på allting), och mitt inlägg idag handlar om min underbara flickvän och hennes charmiga avsaknad på intresse för kändisar och medievärlden. (puss)

M: Vad är det där för sida?
Jag: Det är Alex blogg
M: Alex vemdå?
Jag: Alex Schulman.
M: Vadå är han känd eller?
Jag: Ja, det kan man säga.
M: Vadå vad är han känd för då?
Jag: Han har... gjort en massa grejer. Varit med i TV och så. Och han har sveriges största blogg. En kvarts miljon svenskar läser den varje vecka.
M: Jaha... Jag har då inte varit inne på den i alla fall.
Jag: Nej, jag börjar förstå det.
M: Vadå, det är väl inte så svårt...! "Att vara Alex Schulman". Då kan väl jag lika gärna göra en som heter "Att vara Mathilda Johansson"!
Jag: Ja, det skulle du kunna göra.

fusk

upp upp ner ner vänster höger vänster höger a b select start.

Vilka minnen.


min balkong

Hörde av en kille i morse att det hade skett ett mord i Jönköping. Det visar sig att det var i Gräshagen, exakt där jag hade min första lägenhet i Jönköping, i ett år. Det var på Norra Bogesundsgatan, i exakt samma hus där jag bodde. Killen har "ramlat" från balkongen på 4:e våningen, exakt samma våning som jag bodde. Personerna var tydligen svenskar (och inte utbytesstudenter) så det innebär att det är 2 chanser på 10 att det är antingen min eller Carl-Johans gamla lägenhet som det har skett ett mord i. Lite scary när man tänker på det.

RSS 2.0