Beverly Hills 036 10

Nu har jag och Fredde äntligen tagit tag i våra liv och gjort en egen serie. Eller egen och egen, vissa kommer ju känna igen sig kanske.... :) Tidigare har det väl fallit på att ingen av oss kunnat rita. Vi kan nog fortfarande inte det, men med datorernas hjälp är ju allt möjligt.... åtminstone är det mycket lättare att sudda =)

So here it is.... Beverly Hills 036 10
Enjoy!

//Patrik & Fredrik

Tips kan vara att högerklicka och spara ner bilderna när man öppnat dom, har märkt att pop-up fönstret kapar en bit ibland....

Serie 1 - Afterwork-snack



Serie 2 - Jägaren och Veganen

Thank god it's friday

TGI Friday's! Shit va gott det vore nu. En riktigt flottig och fin amerikansk börger. Jag, BigFred och Marie var och käka indiskt idag på lunchen. Lite spännande tänkte man, men var tyvärr alltför snarlikt den berömda gamla galoschen. Blir misstänksam mot allt som serveras i form av "sörja" (gryta med finare ord). Kan ju innehålla vad som helst.

Lite mer lyx blir det idag, vi ska till relaxen på rosenlund. Sen har vi hyrt Offside. Yes, en halvbeige svensk landsorts-rulle i videon, softa i soffan, knäcka en punköl, kanske en ostkrok, ta en snus fast man slutat för 1,5 år sedan, snacka lite skit.... en gammal svensk tradition som går way back.

Annars är jag sjukt effektiv på jobbet såhär på fredagseftermiddan. Är ensam på kontoret sen typ 2 timmar och börjar fundera på vad jag gör här. Gjorde ett roligt experiment på Pandora - ni vet den där radiostationen där man skriver in ett bandnamn och så spelar den musik från liknande artister. Skrev in Blink 182! Haha, 30 låtar senare hör jag fortfarande inte att det INTE är Blink som spelar, trots att varje låt har varit olika band.

Nä, nu ska jag ta kväller! Tjing!

RSS 2.0