Blogga

Dålig har jag varit att skriva på senare. Allt rätt bra, jobbar mycket, lite tröttare än jag vill ibland men annars ser det ut att gå mot ljusare tider med det mesta. Jobbar hårt på att skapa arbetsuppgifter för mig som jag tycker är roliga och det ser ut att lyckas. Det är nu officiellt beslut att vi ska anställa en receptionist vilket kommer att underlätta för alla här på kontoret, och jag kan ägna mig 100% åt kommunikation och marknadsföring som jag ska.

På tal om blogg, schulmanbröderna igång igen alltså.... på värmlands folkblads hemsida... Lite rolig grej kanske eftersom det är en tönt-tidning för så "creddiga" stockholmare som dom anser sig vara. Men nej, jag tror inte det blir en lyckad comeback faktiskt, inte som den var när den var som störst. Schulman har nog gjort sitt tror jag. Känns inte intressant, de första inläggen jag har läst går i samma spår som tidigare. Men vem vet.

För övrigt har jag satt upp ett lite blygsamt mål med löpningen. New York Marathon. Va fan, man måste ju sikta högt ju. Dessutom en rätt sjuk grej, att åka till New York, världens kanske häftigaste stad - för att springa! Haha, det måste man ju bara göra, för att det låter som den dummaste idén. Men för att inte driva upp förväntningarna för högt har jag satt deadlinen till 2020. Om jag tränar konstant i 12 år så borde jag ta mig runt eller?

Annars spenderar jag en del fritid på att bli en van Mac-användare! Kan säga att det inte har lyckats helt än så länge, lite frustrerande ibland... :) men det löser sig.

Ha det

Patrik

RSS 2.0