Ungdomskultur

Ok, efter mycket krånglande har jag nu lyckats få ihop en serie!

/Patrik

serie4

Sista dagen på jobbet...

Ny serie! Något mer intern den här gången, men men.... ;) Två nya personer gör entré: Luva och Heinrich. Återigen, om explorer klipper delar av bilden, högerklicka på den och spara ner den på datorn i stället.



Så nu är det sista dagen på jobbet. Har lämnat av under veckan, har lärt Frida ALLT jag kan... ;) Så nu har jag inte så jättemycket att göra, men det är rätt soft. Försöker ordna ett bokslut för firman också, så det är mycket ändå att fixa såhär innan man åker.

Börjar såklart bli lite smått sentimental också, insåg ju för nån vecka sedan att jag faktiskt flyttar ifrån Jönköping nu. Det har jag ju förstås vetat om men det har ju framför allt varit fokus på resan på senare tid så jag kanske inte riktigt tänkt på det. Lite jobbigt på ett sätt, jag känner inte att jag framför allt flyttar FRÅN Jönköping, utan snarare flyttar TILL Göteborg. Och det blir säkert kul det med, men trist att lämna kompisarna (och syster!) här i Jönköping, har varit ett riktigt bra sista år (knappt) här. Har kanske fått en lite annan bild av stan och trakten (och länet!! hehe) när jag har jobbat istället för att vara student. Det kommer säkert finnas anledning att komma tillbaka till Jönköping. Flyttar grejerna till förråd i Gbg på lördag, sen blir det hemåt en sväng innan jag åker den 30:e.

Kommer naturligtvis en resedagbok också framöver, men mer om det senare...!


Rocky blir tv

På tal om serier.... läste på aftonbladet idag att Rocky ska bli en tv-följetång:

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1014950,00.html




Tycker spontant att det låter som en sådär idé.... riskerar att förstöra mer än det skapar? Men det är klart, man kanske måste våga utvecklas också efter så många år...

Senare...
Ok, det ska tydligen bli en slags dokumentär om Martin Kellerman och de andra personerna i serien... kan ju bli intressant. Verkligen upp till bevis om dom är som i serien!!


RSS 2.0