Finanskris

Inte för att jag personligen är så utsatt. Jag bor i hyresrätt, har inte mycket pengar på börsen och äger över huvud taget inte så mycket att jag ska kunna ha så mycket att förlora. Men när nu även europeiska banker går omkull och usa inte verkar genomför sitt räddningspaket så känns det ändå lite obehagligt. Ganska konstigt att tänka sig att hela det ekonomiska systemet egentligen bara på låtsas, någonting påhittat! Men tänk ändå så mycket skada det kan göra...

Men inte något ont som inte har något gott med sig! En gammal klassisk komisk sketch har plötsligt getts nytt liv:

http://www.youtube.com/watch?v=HfiyOQTDDoA

SIFO

För er som inte har deltagit i en SIFO-undersökning så kan jag säga att det är inget att sträva efter. Efter att ha suttit nu vid 4-5 olika tillfällen och kryssat dom där rutorna så har jag bara kommit till sidan 25 av 44!! Jösses... hade jag vetat det hade jag nog slängt den, men nu känns det som jag måste göra klart den.

Skulle vara intressant att veta hur de analyserar mina svar. Försök t.ex. att dra någon sammantagen slutsats utifrån dessa svar:

- Hur intresserad är du av innebandy: Ganska ointresserad
- Hur ofta läser du Strömstads tidning: Aldrig
- Min religiösa tro är väldigt viktig för mig: instämmer inte alls
- Vilket märke är det på din mobiltelefon: Sony ericsson
- Hur intresserad är du av kulturresor: ganska intresserad

Det påminner lite om de här testerna man gjorde i Kalle-tidningar när man var liten där man fick svara på en massa obergripliga frågor och fick svaret: Grattis, du blev Joakim von Anka!
Norrlund.com – Marknadsföring, kommunikation och Nya medier

löpsedel

Blev ganska chockad i morse när jag läste Aftonbladets löpsedel: "Dagisfröken mördad i Göteborg". Helt sjukt. Det heter ju förskollärare.

* raggadish *
Norrlund.com – Marknadsföring, kommunikation och Nya medier

Sarekberättelsen!

Nu går den äntligen att läsa, berättelsen från vårt fjälläventyr i Sarek! En 14 dagar lång fjällvandring, som både hade ups and downs om man säger så... Varning för att den är lite lång, man bör ha lite tid om man ska ta sig igenom hela :) Men så var det ju också två veckor och mycket hann hända!

Klicka vidare till denna adressen: http://www.utsidan.se/cldoc/13035.htm
Norrlund.com – Marknadsföring, kommunikation och Nya medier

äventyr

Har ju varit en del äventyr på sistone, hoppas på lite lugnare nu en stund framöver... (men man vet aldrig)

För det första Sarek då förstås, mer om det kommer snart!

För övrigt var det Stockholm Halvmarathon i helgen, och här är anledningen till att jag går lite "hackigt" i korridorerna på jobbet idag:

http://resultat.marathon.se/SHM2008/start/chiptider_sv.cfm?startnr=1189&Lan_ID=1
Norrlund.com – Marknadsföring, kommunikation och Nya medier

RSS 2.0